Αλεξανδρούπολη: Στα "χέρια" της ΕΛΑΣ νεαροί που "σηκώναν" μηχανές – "Μπλεγμένοι" σε 13 κλοπές


31-12-2017 21:36

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου (30.12.2017) δύο νεαροί 23 και 21 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε κλοπές 13 μηχανών μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι νεαροί συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη μετά από έρευνες, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία 13 δίκυκλα (9 μοτοποδήλατα και 4 μοτοσικλέτες). Τα κλεμμένα δίκυκλα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές σε αυτά.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα, καθώς και ένας κινητήρας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης

Πηγή: www.newsit.gr