Θεσσαλονίκη: Ο ιδιαίτερος χορός που διέκοψε την κυκλοφορία – Τα στιγμιότυπα της ημέρας


31-12-2017 16:54

Ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να πατήσει φρενό στη Θεσσαλονίκη. Μπροστά του ένα θέαμα που πιθανότατα δεν είχε ξαναδεί…

Την κυκλοφορία διέκοψε το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χορευτής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο ίδιος έδειχνε να το διασκεδάζει και προσέφερε θέαμα στους περαστικούς, οι οποίοι στην πλειοψηφία αντιμετωπίζουν το χορό του με χαμόγελο.

Ο χορευτής που διέκοψε την κυκλοφορία

Σε εορταστικούς ρυθμούς η Θεσσαλονίκη

Οι τελευταίες προετοιμασίες, λίγες ώρες πριν την υποδοχή του νέου έτους, βρίσκουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε γιορτινούς ρυθμούς, καθώς πλήθος κόσμου κινείται στην αγορά για βόλτα και αγορές της τελευταίας στιγμής…

Ανάμεσά τους μουσικές μπάντες από ιδρύματα και σχολεία, φιλαρμονικές, σχήματα παραδοσιακής μουσικής, αλλά και μικρά παιδιά λένε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παίζουν μουσική στους κεντρικούς δρόμους.

Στην περιοχή γύρω από τα «Λουλουδάδικα», και κυρίως στις οδούς Βασ. Ηρακλείου και Ερμού, όπου βρίσκεται η κεντρική αγορά Μοδιάνο, έχουν στηθεί ψησταριές, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη το παραδοσιακό ξεφάντωμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με άφθονο φαγητό και κρασί για τους διερχόμενους.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά μέχρι τις 18.00.

Πηγή: seleo.gr, thestival.gr