"Πόλεμος" Καμμένου – Μπακογιάννη για το Σκοπιανό


29-12-2017 17:28

Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προκαλέσει σκληρές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ. Στο στόχαστρο των ΑΝΕΛ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με μια ιδιαίτερα σκληρή και ειρωνική ανακοίνωση επιτέθηκε στην κα Μπακογιάννη.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα» αναφέρει ο υπουργός οκ. Καμμένος.

Και καταλήγει: «Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης».

Συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασία της ΠΓΔΜ, τόνιζαν πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» προσθέτοντας πως «αν αυτό δεν είναι κατανοητό ο κ. Καμμένος να ανοίξει το λεξικό του Μπαμπινιώτη…».

Πηγή: www.newsit.gr