Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Παντρεύτηκαν!


29-12-2017 12:24

Με πολιτικό γάμο παντρευτηκε η Ελεονώρα Μελέτη τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ο καρπό τους έρωτά τους αποφάσισαν να επισημοποιούσουν τη σχέση τους. Το μυστήριο έγινε σε Δημαρχείο τον Βορείων Προαστίων και την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε με το ρεπορτάζ της η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό».

Η Ελεονώρα Μελέτη βέβαια «αποκάλυψε» με τον δικό της τρόπο τον πολιτικό γάμο αφού σήμερα μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με τη βέρα στο δεξί. Η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει στο instagram της και χθες ένα στιγμιότυπο από την προετοιμασία της στον κολλητό της φίλο και beauty expert Πάνο Καλλίτση. Σε αυτό διακρίνουμε τη βέρα της να είναι ακόμα στο αριστερό.

Ο γάμος ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε να συμβεί άμεσα αλλά το ζευγάρι ήθελε -και έτσι έκανε- να γίνουν όλα υπό άκρα μυστικότητα. Στο πλευρό τους ήταν μόνο πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Άλλωστε θα ακολουθήσει και θρησκευτικός όπου θα έχουν τη χαρά να έχουν μαζί τους περισσότερους συγγενείς και φίλους και κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυαστεί με την βάφτιση του παιδιού τους.