Ένταση μεταξύ αστυνομικών και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου


27-12-2017 19:32

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27.12.2017) έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αστυνομικών.

Μέσα στα γραφεία συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο του συμβολαιογραφικού συλλόγου προκειμένου να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2018. Την ίδια ώρα απ’έξω συγκεντρώθηκαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής θέλησε να περάσει και να παραστεί στην συνεδρίαση του ΔΣ, καθώς είναι δικηγόρος ενός μέλους που έχει παραιτηθεί και έχει καταγγέλει την τωρινή του σύνθεση ως παράνομη.

Οι αστυνομικοί που ήταν απ’ έξω της απαγόρευσαν να μπει, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Η κ. Κωνσταντοπούλου μάλιστα στρεφόμενη πως έναν συγκεκριμένο αστυνομικό του είπε «μην με ακουμπήσεις ξανά» με έντονο ύφος, και κατήγγειλε τον ρόλο των αστυνομικών ως αντισυνταγματικός, κατηγορώντας τους κιόλας για «χαφιέδες».

Την ίδια ώρα οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «χούντα – χούντα» απαιτώντας και αυτοί να μπουν μέσα. Λίγο πριν τις 19:00 αποχώρησαν από το σημείο και τα πράγματα ηρέμησαν.

Νωρίτερα μέλη του Κινήματος «Δεν πληρώνω» είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εφετείο.

Πηγή: www.newsit.gr