Σμαράγδα Καρύδη: «Θέλω να αισθάνομαι όμορφα σε ό,τι και αν κάνω»


27-12-2017 19:13

Φέτος βλέπουμε την Σμαράγδα Καρύδη στον Alpha. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

 «Με προσέγγισε ο Alpha, μου πρότεινε το συγκεκριμένο κόνσεπτ, είδα ότι είναι κοντά σε μένα, είναι από τα παιχνίδια που θεωρώ ότι μου πηγαίνουν και μου ταιριάζουν. Επίσης είναι ένα πρότζεκτ το οποίο θα το έβλεπα και εγώ στην τηλεόραση ευχάριστα. Σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι ένιωσα ασφάλεια στον ΑΙρη3, μου εξασφάλισε ότι θα γινόταν μια καλή δουλειά και όντως έγινε ως παραγωγή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι” αυτό» τόνισε στο TV Κους Κους.

-Πραγματικά φαίνεται ότι το «Νότα Μια» το απολαμβάνετε και αυτό βγαίνει στον κόσμο που σας παρακολουθεί.

«Σας ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι έτσι θέλω να κάνω τις δουλειές μου. Οταν κάνω κάτι το οποίο δεν μου αρέσει, πιστεύω ότι φαίνεται. Εχω φτάσει σε ένα σημείο πλέον που δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω. Θέλω να αισθάνομαι όμορφα σε ό,τι και αν κάνω.»

-Άρα δεν κάνετε εκπτώσεις στη δουλειά; Ακόμα και να κάτι έχει πολύ υψηλό μισθό;

«Για να είμαι ειλικρινής τα συνυπολογίζω. Αλλά όσο καλά και να είναι τα χρήματα, εάν εγώ δεν μπορώ να το κάνω καλά και δεν μου ταιριάζει, δεν θα έχει και σωστό αποτέλεσμα.»

-Τα νούμερα τηλεθέασης σας επηρεάζουν;

«Δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα. Εννοώ ότι δεν είναι δική μου δουλειά και δεν τα μαθαίνω ποτέ την ίδια μέρα. Εάν θέλουν, μου τα λένε. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω ό,τι περνάει απ” το χέρι μου για την εκπομπή την οποία κάνω. Θέλω να σας πω ότι δεν είμαι από τις παρουσιάστριες τις οποίες τις ενδιαφέρει να κάνουν καριέρα ως παρουσιάστριες. Θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κάνω και να διορθώνομαι, να βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα προς τα έξω, να είναι ένα καλό πρότζεκτ. Από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.»

Πηγή: www.gossip-tv.gr