"Έσπασε" τη Google ο Ντόναλντ Τραμπ. Δε φαντάζεστε τι ρώτησαν περισσότερο οι Γερμανοί.


26-12-2017 8:38

Το πιο… hot πρόσωπο στις αναζητήσεις της Google στη Γερμανία, ήταν για το 2017 ο Ντόναλντ Τραμπ. Η ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή που τα… έσπασε!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τους χρήστες του Διαδικτύου στην Γερμανία. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης «Google».

Ποιοι… έπονται του Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν η πιο συνήθης αναζήτηση προσώπου για το 2017. Ακολούθησε η μπλόγκερ Σιρίν Νταβίντ. Αμέσως μετά η τουρκικής καταγωγής παίκτρια του Big Brother, μοντέλο και παρουσιάστρια Κάντερ Λοτ.

Η τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Λένα Μάιρ-Λάντρουτ ήταν η επόμενη και ακολούθησε η τραγουδίστρια Μιρέιγ Ματιέ.

Στις επόμενες θέσεις ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ, ο αυστριακός τραγουδιστής Πέτερ Κράους, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Αλίς Βαϊντέλ, η ηθοποιός και μνηστή του Πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ και ο παίκτης του Big Brother Φλόριαν Βες.

Σε ό,τι αφορά άλλα θέματα, η πιο δημοφιλής αναζήτηση αφορούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2018. Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι εκλογές. Στις αναζητήσεις με ερώτηση, το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο ήταν «πού παντρεύτηκε ο (τερματοφύλακας της εθνικής και της Μπάγερν) Μανουέλ Νόιερ;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters