Λοταρία: Στο Taxisnet οι λαχνοί – Αύριο κληρώνει, στις 29/12… πληρώνει


23-12-2017 12:20

Εντός της ημέρας αναμένεται να εμφανισθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν. Με βάση αυτούς θα γίνει αύριο Κυριακή, Παραμονή Χριστουγέννων η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.

Η λοταρία θα φέρει… χριστουγεννιάτικο δώρο: 1.000€ σε 10.000 τυχερούς. Οι λαχνοί που θα «ανέβουν» στο Taxisnet είναι εκείνοι που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο).

Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Αύριο η λοταρία

Η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, το πρωί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet.

Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr) και να πατήσετετην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS θα μπορείτε να δείτε αν είστε ένας από τους 10.000 τυχερούς.

Το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Πότε… πληρώνει

Από σήμερα, όλοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που τους αντιστοιχούν. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σχεδιάζει να αναρτήσει τους λαχνούς που έχει ο κάθε φορολογούμενος με βάση τις δαπάνες του με κάρτες και άλλες ηλεκτρονικές συναλλαγές στο δεκάμηνο.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου.

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ