Αποκλεισμένοι οδηγοί και κάτοικοι στα Καλάβρυτα. Τρομερή χιονοθύελλα έχει "παραλύσει" τα πάντα


22-12-2017 16:02

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η ισχυρή χιονοθύελλα στα ορεινά των Καλαβρύτων! Πριν από λίγο συγκρούστηκαν αυτοκίνητα στον επαρχιακό δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων λόγω της κακοκαιρίας…

Πολλά είναι τα οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί στην άρκη του δρόμου με αλάρμ και περιμένουν τα εκχιονιστικά μηχανήνατα να ανοίξουν τον δρόμο.  

Το αυτοκίνητο που βλέπετε παρακάτω έχει πέσει σε χαντάκι λόγω του παγετού. Και οι ιδιοκτήτες του (κάτω φωτογραφία) αναζητούν ιμάντα για να μπορούν να το επαναφέρουν στο δρόμο.

Αυτό που βλέπετε παρακάτω είναι ο επαρχιακός δρόμος Πούντας – Καλαβρύτων! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει εγκλωβιστεί ένα λεωφορείο. Σε αναμονή βρίσκονται οι επιβάτες, αλλά και οι κάτοικοι στους ορεινούς οικισμούς στο ύψος του Διακοπτού. Επίσης υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Ακόμα δεν έχουν φτάσει εκεί τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Επίσης σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο δίκτυο ύδρευσης. Έχουν παγώσει τα πάντα και μερικά σπίτια δεν έχουν νερό.

Αποκλεισμένοι παραμένουν κάτοικοι στα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων. Συγκεκριμέα λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας έχει αποκλειστεί ο οικισμός Καλυβίτη στο Διακοπτό και άλλοι οικισμοί στο 14ο χλμ Πούντας – Καλαβρύτων.

Ο δρόμος έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και όλοι αναμένουν το εκχιονιστικό μηχάνημα του δήμου Καλαβρύτων, σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά.

Πηγή: Tempo24