Αποστόλης Τότσικας: «Κι εγώ αντέχω χωρίς τηλεόραση κι εκείνη χωρίς εμένα!»


21-12-2017 17:39

Οι ρυθμοί της τηλεόρασης δεν τον έχουν κουράσει τον Αποστόλη Τότσικας όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά αναφερόμενοι σε ένα  καθημερινό σίριαλ…

«Ποια δουλειά δεν έχει τις δυσκολίες της; Η αλήθεια είναι πώς η καθημερινή σειρά έχει πολλές απαιτήσεις, πολύωρα γυρίσματα, χρειάζεται ψυχικό και σωματικό απόθεμα για να είσαι αποδοτικός και διαβασμένος. Βέβαια, το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν ζούμε το τυπικό μιας μέρας π.χ. στο γραφείο, κάνουμε πολλή πλάκα, πειράζουμε συνεχώς ο ένας τον άλλον, όποιος έρχεται στο γύρισμα περνάει καλά μαζί μας» τόνισε στο TV Κους Κους.

-Έχετε σκεφτεί αν θα μπορούσατε να απέχετε από το μέσο;

«Εννοείτε αν αντέχω μακριά από την τηλεόραση; Κι εγώ αντέχω χωρίς τηλεόραση κι εκείνη χωρίς εμένα! Σε έναν ιδεατό κόσμο κανένας άνθρωπος δεν θα ήταν εξαρτημένος από κάποια δουλειά, παρά μόνο από τις επιλογές του να κάνει αυτό που τον εκφράζει και τον κάνει να περνάει καλά.»

-Ο ανταγωνισμός της σεζόν πώς σας φαίνεται; Έχετε παρακολουθήσει σειρές;

«Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τηλεόραση. Οταν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, υπάρχουν κάποια ξένα προγράμματα που παρακολουθώ, ταινίες και, φυσικά, παιδικά!»

-Συνήθως υποδύεται τον άντρα-καλό παιδί. Θεωρείτε ότι ταιριάζει με το φιζίκ σας;

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό τόσο γενικά. Οι χαρακτήρες που φέρνω στο νου μου είχαν και άλλα στοιχεία, πιο.. εκρηκτικά. Αν μιλήσουμε για τον Αρη, είναι ένας συναισθηματικός μεν αλλά δυναμικός χαρακτήρας, που προσπαθεί να πετύχει αυτά που θέλει στη ζωή του με κάθε τρόπο. Αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα κακό παιδί αλλά δεν είναι και αυτό που εννοούμε «χαλί να τον πατήσεις».

Πηγή: www.gossip-tv.gr