Ρουβίκωνας: «Ντου» σε σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα


18-12-2017 10:55

Ο Ρουβίκωνας “ξαναχτύπησε”, αυτή τη φορά με εισβολή σε σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα. Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (17.12.2017).

Όλα κυλούσαν… ομαλά σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Market In στα Πετράλωνα. Μέχρι που στο κατάστημα μπήκε ο Ρουβίκωνας.

Μέλη της αναρχικής ομάδας έκαναν «παρέμβαση» το απόγευμα της Κυριακής (17.12.2017) την ώρα που το σούπερ μάρκετ ήταν γεμάτο κόσμο.

Στο video που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο YouTube έχει καταγραφεί η στιγμής της εισβολής. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και πέταξαν φέιγ βολάν στους διαδρόμους.

Ο διάλογος με εργαζόμενο

Ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα φαίνεται, επίσης, να συζητά με έναν εργαζόμενο. Ζητά κάποιον υπεύθυνο και εκείνος που λέει πως δεν υπάρχει. Του ζητά λοιπόν να μεταφέρει ένα μήνυμα.

«Να μεταφέρετε στον υπεύθυνο, να μεταφέρει τους παραπάνω… Ξέρουμε ότι δεν είναι θέμα δικό σας. Ότι δεν παίρνετε τις αποφάσεις εσείς. Να μεταφέρει στη διοίκηση της εταιρίας ότι τα πράγματα που συμβαίνουν σε καταστήματα αυτής της αλυσίδας είναι ανεπίτρεπτα», ακούγεται να λέει ο εκπρόσωπος του Ρουβίκωνα.

Κάνει μάλιστα αναφορά στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα, με πρώην εργαζόμενους της «Καρυπίδης». «Ζητάνε τα δεδουλευμένα τους, κόσμος έχει οδηγηθεί στην αυτοκτονία και η απάντηση της εταιρίας σε αυτό είναι να στέλνει τα ΜΑΤ και να κάνει μηνύσεις».

Το μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρει επίσης ότι «στέλνουν μπράβους της Χρυσής Αυγής και ξυλοκοπούν τον κόσμο».

«Γι’ αυτό λοιπόν, θα μεταφέρετε στους ανωτέρους σας, να κόψουν αυτό το βιολί γιατί αλλιώς θα τους το κόψουψε εμείς. Έτσι να τους πείτε. Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα», σημειώνει.

Δείτε το video από την εισβολή

Πηγή: www.newsit.gr