Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να καταλάβουν το κτίριο της ΓΣΕΕ


15-12-2017 21:19

Κατάληψη στο κτίριο της ΓΣΕΕ προσπάθησαν να κάνουν αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και σε ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία.

Η ΓΣΕΕ καταγγέλει πως μια ημέρα μετά την 24ωρη απεργία, ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να… τηρήσει το «έθιμο» να μπει στο κτίριο και να προκαλέσει καταστροφές.

Αφού καταδικάζει αυτήν την πρακτική, τονίζει πως τα συνδικάτα ούτε φιμώνονται αλλά ούτε και φοβούνται από τέτοιου είδους ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

«Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη σημερινή επιχείρηση κατάληψης του κτιρίου της, από ομάδα αντιεξουσιαστών, μία ημέρα μετά την 24ωρη Γενική Απεργία στην οποία μετείχαν χιλιάδες εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.

Λίγο μετά το μεσημέρι, ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο της Συνομοσπονδίας στο Πεδίον του Άρεως, για να τηρήσει όπως φαίνεται, το ετήσιο «έθιμο» της κατάληψης και της καταστροφής, χωρίς ευτυχώς η προσπάθειά τους να στεφθεί με επιτυχία. 

Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα που κάποιοι ευελπιστούν.

Τα συνδικάτα ούτε εκφοβίζονται ούτε φιμώνονται και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη δική τους σκληρή μάχη για την επιβίωση. 

Ο δρόμος των καταλήψεων είναι αδιέξοδος για όσους τον ακολουθούν, αφού αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που στοχεύουν ευθέως στο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και της ελεύθερης συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, θα βρίσκουν πάντα απέναντι τους την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και των δημοκρατικών πολιτών«.

Πηγή: www.newsit.gr