Μαρία η άσχημη: Ο Σέργιος προτείνει στον Αλέξη να μην παντρευτεί τη Μαρκέλλα


14-12-2017 3:00

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να αναβάλλει τον γάμο του με τη Μαρκέλλα.

Η Μαρία, όταν μαθαίνει τα κατορθώματα της Λίλιαν, βάζει τις φωνές στον Νικόλα. Ο Νικόλας, όπως πάντα όμως, στον κόσμο του. Ο Αλέξης ακούει τον τρόπο που η Μαρία μιλάει στον Νικόλα και ανήσυχος για το μέλλον της Ecomoda αποφασίζει να δράσει. Η Καίτη και ο Ηρακλής είναι τόσο πολύ ξετρελαμένοι με τη μικρή Αννούλα, που το σχέδιό τους να την παραδώσουν στην αστυνομία όσο πάει και φεύγει από το μυαλό τους. Ο Σέργιος προτείνει στον Αλέξη να μην παντρευτεί τη Μαρκέλλα και να διαλύσουν την εταιρία!

 

Σε ερώτηση του Δημήτρη για ποιο λόγο ο Σέργιος ήθελε να διώξει τη Μόνικα, αυτός του λέει να ρωτήσει την ίδια. Η Λίλιαν βλέπει με μεγάλη χαρά τον Δημήτρη και τη Μόνικα να λογομαχούν και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί προς όφελός της. Ο Αλέξης συνοδεύει τη Μαρία στο σπίτι της και της λέει για την πρόταση του Σέργιου να διαλύσουν την εταιρία. Η Μαρία, ακούγοντάς το, ξεχνάει αμέσως τη λύπη της για τον επικείμενο γάμο του Αλέξη και συμφωνεί να μείνει μαζί του μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr