Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης πηγαίνει με τη Μαρία σ’ ένα μπαρ και…


11-12-2017 2:59

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης, περιμένοντας τη Μαρία, πέφτει πάνω στον Ηρακλή, ο οποίος περιχαρής τον οδηγεί στο σπίτι…

Η Λίλιαν, που κρυφοκοιτάζει από το παράθυρο, έκπληκτη βλέπει πως πρόκειται για το σπίτι της Μαρίας. Ο Οδυσσέας, μετά από την ποιητική βραδιά της Ελεωνόρας πηγαίνει με τη Μάχη στο El Rostro απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Ενώ ο Ηρακλής γεμάτος υπερηφάνεια διηγείται στον Αλέξη τα… κατορθώματα των προγόνων του, η Μαρκέλλα κι η Λίλιαν συλλαμβάνονται από τον Σωτήρη κι έναν αστυνομικό συνάδελφό του!

 

Ο Αλέξης πηγαίνει με τη Μαρία σ’ ένα μπαρ και κατόπιν σ’ ένα ξενοδοχείο που του σύστησε ο Δημήτρης. Την ίδια ώρα, η Μαρκέλλα και η Λίλιαν βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κάνοντας από τη μία “ενδιαφέρουσες” γνωριμίες και από την άλλη προσπαθούν να αποφύγουν τις κατηγορίες περί τρομοκρατίας. Μην βρίσκοντας τον Αλέξη, η Μαρκέλλα τηλεφωνεί στον Οδυσσέα που τρέχει να την βοηθήσει. Ο Αλέξης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας της συμπεριφοράς της Μαρίας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr