Το ειδύλλιο που κρύβεται πίσω από το τραγούδι "Μάντισσα" και ο έρωτας της Σάττι


07-12-2017 7:14

Το κορίτσι µε την ιδιαίτερη φωνή, η Μαρίνα Σάττι που το καλοκαίρι έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να χορεύει στους ρυθµούς της «Μάντισσας», έχει έρθει πολύ κοντά µε τον ηθοποιό και παραγωγό Γιώργο Λόξα.

Οι δυο τους αρχικά µοιράστηκαν την αγωνία για τη δηµιουργία των βίντεο κλιπ της Μαρίνας, αφού ο Γιώργος ήταν µέρος της οµάδας παραγωγής των βίντεο κλιπ για την πολυτραγουδισµένη «Μάντισσα», που σε λιγότερο από 48 ώρες ξεπέρασε τις 1 εκατ. προβολές στο YouTube και έγινε αµέσως #1 YouTubeTrend.

Η Μαρίνα Σάττι και ο Γιώργος Λόξας, σύμφωνα με τη real, µε παράλληλη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και οι δύο έχουν κάνει θέατρο, τελικά ήρθαν κοντά στη διάρκεια των σταδίων της παραγωγής. Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της ερµηνεύτριας αναφέρει πως η Μαρίνα και ο Γιώργος έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσµούς φιλίας, που ίσως να εξελιχθούν σε κάτι πιο προσωπικό. Βγαίνουν συχνά µαζί, ενώ χαρακτηριστική ήταν η κοινή τους φωτογραφία όταν ο Γιώργος βρέθηκε στις αρχές του φθινοπώρου στο Ηρώδειο, όπου η Μαρίνα ερµήνευσε την Αρετούσα στον «Ερωτόκριτο» που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Η 30χρονη ερµηνεύτρια, που έχει πατέρα Σουδανό και µητέρα Ελληνίδα, µπορεί να εντυπωσιάζει το κοινό µε τις πρωτότυπες µουσικές της δηµιουργίες, αλλά έχει σπουδάσει παράλληλα αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, ενώ πήρε υποτροφία και σπούδασε ενορχήστρωση και µουσική παραγωγή στο µουσικό κολέγιο Berklee της Βοστώνης. Ο νεαρός ηθοποιός είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, ενώ αυτή τη σεζόν ανήκει στην οµάδα παραγωγής της παράστασης «Greek Freak/Fire and Fury», που παίζεται στο θέατρο «Χώρος» σε σκηνοθεσία Σίµου Κακάλα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr