Εξάχρονος… διαλύει τον Άγιο Βασίλη. "Η ζωή σου είναι άδεια. Αντίο".


04-12-2017 21:48

Και κάπως έτσι ο Άγιος Βασίλης μένει… άνεργος και ντροπιασμένος! Για όλα αυτά φρόντισε ένα εξάχρονο αγόρι από την Ουάσινγκτον…

Ένας 6χρονος από την Ουάσινγκτον έγινε το πρόσωπο της ημέρας για τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί; Μα για τον ακραίο σκεπτικισμό που εξέφρασε για το πρόσωπο των ημερών. Ο Άγιος Βασίλης… είδε κι έπαθε με αυτά που διάβασε στην επιστολή – μαχαιριά! Μια επιστολή στην οποία διαβεβαίωνε ότι η ζωή του καλόκαρδου αγίου είναι «άδεια». Αλλά και πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το αν ο ίδιος ήταν «καλό ή κακό παιδί» την προηγούμενη χρονιά.

Viral ο μικρός – «Κλάμα» ο Άγιος Βασίλης!

Άγιος Βασίλης

Η μητέρα του μικρού, η Σάρα Μακάμον, ανάρτησε την επιστολή στο Twitter την Κυριακή. Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγινε viral.

«Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο«, γράφει το παιδί.

Το γράμμα τελειώνει με την τρυφερή αποφώνηση «Με αγάπη«, αλλά δεν φέρει υπογραφή αφού ο 6χρονος δηλώνει στον Άγιο: «Δεν σου λέω τ’ όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε…» έγραψε η Μακάμον αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής.

Κάποιοι χρήστες του Twitter εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού, άλλοι όμως εξέφρασαν ανησυχία. Η υπερήφανη μητέρα έσπευσε να τους καθησυχάσει: «ΥΓ. Οι «μπελάδες» στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ«.

Δείτε το ξεκαρδιστικό γράμμα

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr