Χριστίνα Λαμπίρη: «Συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου μέχρι νεοτέρας»


04-12-2017 12:55

Πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για την αγάπη της για τη φύση, είπε πως «θέλει να πάρει να τα βουνά».

Μια δήλωση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, όμως η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να πάρει τα βουνά.

«Πάντα κάνω το ίδιο λάθος, νομίζω ότι ο άλλος έχει το ίδιο χιούμορ με εμένα. Κι όταν είμαι με ανθρώπους που γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Δεν πρόκειται να πάρω τα βουνά καταρχήν, να το ξεκαθαρίσουμε να πάψουν να χαίρονται όσοι χαίρονται. Ήταν συμπέρασμα αυτό, ότι δηλαδή αφού μου αρέσουν τα βουνά και θα πάρω τα βουνά, άρα σταματάω την τηλεόραση. Δηλαδή αποκλείεται να εργάζεσαι στην τηλεόραση και να πηγαίνεις τα σαββατοκύριακα στα βουνά. Σε αυτά τα 15 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν υπάρξει στιγμές που λέω δεν αντέχω άλλο θέλω να τα παρατήσω, αλλά προφανώς δεν το πίστευα. Είναι η μόνη δουλειά που ξέρω να κάνω, άλλα άλλες επιλογές δεν έχω επί της ουσίας», λέει και συνεχίζει:

«Δεν έχω λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους ασφαλώς. Μου αρέσει όμως και η δουλειά μου και είμαι πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Αγαπώ πάρα πολύ τη φύση. Όντως λατρεύω τα βουνά, πραγματικά το τέλος της ζωής μου θα ήθελα να είμαι σε ένα βουνό. Στο βουνό νομίζω επικοινωνώ με το θείο. Το σπίτι του άντρα μου είναι στη θάλασσα. Είναι του αντρός μου το σπίτι. Δεν είναι επιλογή μου. Είναι το σπίτι του και μένουμε εκεί. Το σπίτι της δικής μου επιλογής είναι στη μέση ενός αγρού που βλέπω αμπέλια και βουνά. Να απολογηθώ για αυτό ή να σταματήσω να δουλεύω για αυτό;».

Όσο για το μέλλον της εκπομπής της; «Δεν είχα ποτέ κάποιον τόσο κακό εργοδότη, που να ενημερώσει συνάδελφο ότι κόβεται η εκπομπή και μετά να το μάθω. Σε ό,τι με αφορά συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου μέχρι νεοτέρας»

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr