Μαρία η άσχημη: Η Χριστίνα συμβουλεύει τη Μαρία να προχωρήσει τη σχέση της


04-12-2017 3:00

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Σωτήρης κατενθουσιάζεται όταν ο Νικόλας τού χαρίζει δύο εισιτήρια για το ντέρμπι.

Η Αργυρώ, όταν μαθαίνει όταν τα εισιτήρια τα έδωσε ο Νικήτας στον Νικόλα, προσπαθεί να τον πείσει ότι οι προθέσεις του Νικήτα δεν είναι και τόσο καθαρές. Στην εταιρία, όλοι έχουν βαλθεί να σχολιάσουν την καινούργια εμφάνιση της Μαρίας, πράγμα που κάνει τον Αλέξη έξαλλο. Οι απόκληρες προσπαθούν να βρουν τρόπο να πουν στη Μαρία για την όλη κατάσταση αλλά καμιά δεν βρίσκει το κουράγιο.

 

Η Χριστίνα συμβουλεύει τη Μαρία να προχωρήσει τη σχέση της πιο πέρα από το… πλατωνικό. Το ίδιο συμβουλεύει και ο Δημήτρης τον Αλέξη. Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να πάει σε μια συγκέντρωση παλαιών συμφοιτητών. Η Καίτη, επειδή δεν την παίρνει μαζί του, ετοιμάζεται για αντίποινα προς μεγάλη έκπληξη του Ηρακλή. Η Μαρκέλλα, σε μια στιγμή αδυναμίας, εκμυστηρεύεται στον Οδυσσέα ότι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να φωτογραφίζει, είναι γιατί κατά λάθος φωτογράφισε τη μητέρα της να φιλά τον καλύτερο φίλο του πατέρα της αποκαλύπτοντας τη σχέση τους. Τελικά, αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι απόκληρες το έκανε ο Σέργιος, ο οποίος με πολύ σκληράδα λέει στη Μαρία την αλήθεια για την εμφάνισή της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr