Ρέθυμνο: Εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση – Ο Αντώνης Κασωτάκης μίλησε πριν χαθούν τα ίχνη του.


02-12-2017 13:16

Ο Αντώνης Κασωτάκης λίγο πριν εξαφανιστεί είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε εμπιστευτεί όλες τις οικονομίες του. Σε πλήρη εξέλιξη του θρίλερ στο Ρέθυμνο…

Ο Αντώνης Κασωτάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Ρέθυμνο. Σχεδόν έξι χρόνια από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου από το σπίτι του στο Ρέθυμνο, ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή να διεξαχθεί νέος κύκλος ερευνών με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Ειδικότερα, στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής φιλοξενήθηκαν οι μαρτυρίες συγγενικών και φιλικών προσώπων του αγνοούμενου, σύμφωνα με τις οποίες ο 31χρονος λίγο πριν εξαφανιστεί είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε εμπιστευτεί όλες τις οικονομίες του, τις οποίες προόριζε για την αγορά σπιτιού, σε ιερά Μονή.

Το πρόβλημα, κατά τους μάρτυρες, ήταν ότι τα χρήματα αυτά δεν επιστράφηκαν στον δικαιούχο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που έχει διαταχθεί, έχουν κληθεί να καταθέσουν συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου έχει ζητηθεί αντίγραφο της συγκεκριμένης εκπομπής, ενώ έστειλε, επίσης, έγγραφο αίτημα στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών,  με το οποίο ζητά  να ενημερωθεί σε ποιό ή ποιά καταστήματα της Επικράτειας, διατηρεί ή διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ο Αντώνης  Κασωτάκης.

Όταν πάρουν την απάντηση, μέσω του Εισαγγελέα θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί αν όντως ο Κασωτάκης είχε συνδικαιούχο στον τραπεζικό του λογαριασμό τον ιερωμένο με τον οποίο είχε στενές σχέσεις πριν εξαφανιστεί. Επίσης μέσω της άρσης απορρήτου, θα διαπιστωθεί πότε, από ποιον και αν είχε γίνει ανάληψη των εξήντα χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: anikolouli.gr, cretalive.gr