Το Love and Travel μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου


01-12-2017 18:27

Είναι ωραίο το ταξίδι. Είναι, όμως, ακόμη καλύτερο όταν το κάνεις με παρέα.

Δύο νέα ερωτευμένα παιδιά, ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τοπία, στιγμές, γέλια, φάρσες, διαφωνίες, συγκίνηση, ζήλεια, ενθουσιασμό, ό,τι ενώνει δύο ανθρώπους.

Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφοι και οι δύο, έμπειροι ταξιδιώτες, άριστοι γνώστες των social media, αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία και δημιουργούν με χιούμορ και φωτεινή διάθεση τα δικά τους ταξιδιωτικά stories. Συχνά μαζί τους θα ταξιδεύει και η Μπρίλη, ένα μαλτεζάκι με… άποψη.

Πώς ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Πάτρα σε βγάζει στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στον Εύηνο ποταμό για rafting;

Τι θα μπορούσε να συμβεί και να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε τόσο ρομαντικούς προορισμούς;

Ο Πέτρος και η Σοφία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, κάνουν ιππασία στην νερένια πόλη, την αποκαλούμενη «μικρή Βενετία» της Ελλάδας, το Αιτωλικό. Επισκέπτονται, επίσης, την κατοικημένη νησίδα του Πατραϊκού κόλπου, την Τουρλίδα. Εκεί συναντούν ψαράδες και αφού κάνουν βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα, ξεναγούνται στις πελάδες, όπως ονομάζονται τα ξύλινα σπιτάκια, που στηρίζονται σε πασσάλους πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Βολτάρουν στη Ναύπακτο και φυσικά δεν χάνουν την ευκαιρία για την μοναδική εμπειρία του rafting στον Εύηνο ποταμό, τον δημοφιλέστερο ποταμό για rafting.

Ανοίγει, όμως, το… «κουτάκι» της ζήλειας και αρχίζουν τα προβλήματα για τον Πέτρο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr