Μαρία η άσχημη: Η Μαρία αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα της


01-12-2017 3:01

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Οδυσσέας, θέλοντας να ξεφύγει από μία πρώην του, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαρκέλλας και ανακαλύπτουν πως τελικά έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ο Αλέξης με τη Μαρία βρίσκονται σε ένα πάρκο της γειτονιάς της και σε μια πολύ τρυφερή τους στιγμή εμφανίζεται ο Λάμπης και η παρέα του. Πολύ γρήγορα, ο Αλέξης έρχεται στα χέρια μαζί τους μην αντέχοντας τα πειράγματά τους για τη Μαρία. Σαν από μηχανής θεός, ο Ηρακλής εμφανίζεται και σώζει τον Αλέξη από τα πολύ χειρότερα. Η Μαρία τα ρίχνει όλα στο παρουσιαστικό της και παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα αλλάξει εμφάνιση!

 

Η Μαρκέλλα συγχωρεί για άλλη μια φορά τον Αλέξη. Η Μαρία, επηρεασμένη από τα γεγονότα στο πάρκο, αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα της! Zητά από τη μητέρα της να της δώσει τη διεύθυνση μιας φίλης της που έχει βιοτεχνία ρούχων. Στην Ecomoda ετοιμάζονται να απολύσουν τη Χριστίνα, εξαιτίας της υπονόμευσής της από τη Λίλιαν, η οποία δεν θα χαρεί για πολύ όμως, την εκδίκησή της γιατί η ενέργειά της αυτή γίνεται μπούμερανγκ εναντίον της. Ο Αλέξης θέλει η θέση της Χριστίνας να καλυφθεί από τη Λίλιαν.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr