Καρδίτσα: Αυτός είναι ο Παναγιώτης Τασιόπουλος που ίδρυσε κόμμα και υπόσχεται λεφτά σε όσους τον ακολουθήσουν


29-11-2017 11:19

Θέλετε να κατεβείτε στις εκλογές και ψάχνετε κόμμα; Σκέφτεστε πως κάποιο δωράκι θα ήταν καλοδεχούμενο; Έχετε χρέη και θέλετε να σβηστούν; Ο Παναγιώτης Τασιόπουλος έχει τις δικές του προτάσεις…

Λέγεται Παναγιώτης Τασιόπουλος, είναι αρχηγός κόμματος στην Καρδίτσα και υπόσχεται λεφτά! Πιο συγκεκριμένα τάζει αποζημιώσεις σε όλους όσοι θα βάλουν υποψηφιότητα με το κόμμα του, ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγούν.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τασιόπουλο, ο οποίος έχει ιδρύσει εδώ και μερικά χρόνια το Κόμμα Επαγγελματιών και Αγροτών Ελλάδας, το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρός του προσπαθεί να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων βουλευτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας αλλά συναντάει δυσκολίες. Για τον λόγο αυτό υπόσχεται πως όταν εκλεγεί στη Βουλή, θα αποζημιώσει οικονομικά με 500 ή 600 ευρώ όλους όσοι θα τον βοηθήσουν και θα είναι υποψήφιοι σε κάθε νομό, ακόμα και αν δεν εκλεγούν βουλευτές.

Αυτό, θα γίνει όπως λέει με τα χρήματα που θα παρακρατά το κόμμα από τους μισθούς των εκλεγμένων βουλευτών. Στις κεντρικές θέσεις μάλιστα του κόμματος είναι και η διαγραφή χρεών προς το ΤΕΒΕ. Ο ίδιος ο πρόεδρος όπως δηλώνει μάλιστα, οφείλει περισσότερες από 50.000 ευρώ στο Ταμείο Ασφάλισης. Δείτε τη συνέντευξή στο επόμενο βίντεο μετά τη 1 ώρα και 6 λεπτά…

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Τασιόπουλου

Πηγή: thenewspaper.gr