Ηλεία: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο ο Γιώργος Ασημακόπουλος – Οδύνη για τον πατέρα 5 ανήλικων παιδιών


29-11-2017 9:50

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Πατρών – Πύργου. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πλήρωσε με τη ζωή του, μια μεγάλη ατυχία…

Πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών ήταν ο 35χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος που έχασε τη ζωή του χθες (28-11-2017), σε τροχαίο δυστύχημα στη βοηθητική οδό της Πατρών – Πύργου, λίγο έξω από την ηλειακή πρωτεύουσα. Ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το μηχανάκι του, συγκρούστηκε με λεωφορείο αστικής γραμμής του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 19.00 το απόγευμα. Ο 35χρονος είχε κατεύθυνση προς το χωριό του το Πράσινο, ακολουθώντας τη διαδρομή από τη βοηθητική οδό της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου. Στο ύψος της αντιπροσωπίας Nissan. ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από την άλλη κατεύθυνση εκινείτο προς τον Πύργο, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που εκτελούσε το δρομολόγιο της αστικής γραμμής Βούναργο – Πύργος. Ο 35χρονος χτύπησε με το κεφάλι στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ο οδηγός του λεωφορείου έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει το δικυκλιστή που ερχόταν κάτα πάνω του, ανεβάζοντας το μεγάλο όχημα πάνω στο διαχωριστικό της οδού, όμως η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Ο 35χρονος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην άσφαλτο. Εκτιμάται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα από το νοσοκομείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση και τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εκεί οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα

Στον τόπο του τροχαίου, ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ που είχε υποστεί αφού ο 35χρονος έπεσε ουσιαστικά ελάχιστα εκατοστά από τη θέση που βρισκόταν, πάνω στο λεωφορείο.

Θρήνος στο Πράσινο για τον αδικοχαμένο πατέρα

Στο χωριό του του Γιώργου Ασημακόπουλου, η είδηση βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο 35χρονος ήταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας και είχε άλλα τέσσερα αδέρφια.

Όμως και ο ίδιος ήταν πολύτεκνος, αφού είχε πέντε παιδιά, τρία αγόρια και δύο κορίτσια μικρής ηλικίας. Το τελευταίο διάστημα είχε έλθει με την οικογένειά του από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφοντας πάλι πίσω στο χωριό του.

Πηγή: ilialive.gr, patrisnews.com