Σάλος στην Ρωσία με την αποκάλυψη για Πούτιν. Γνωστή χορεύτρια είναι τελικά… κόρη του


28-11-2017 17:28

Ακόμα μία κόρη φαίνεται πως έχει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά, και όχι μόνο, ΜΜΕ. Πρόκειται για την Κατερίνα Τιχόνοβα, γνωστή χορεύτρια στο ακροβατικό Rock N" Roll.

Την αποκάλυψη αυτή, που είχε κάνει πριν δύο χρόνια το Reuters, επιβεβαίωσε ένας συνάδελφός της από τον κόσμο του ακροβατικού Rock N’ Rol, προκαλώντας όπως είναι φυσικό… χαμό στην Ρωσία.

Ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ροκ εν Ρολ (WRRC) Μάνφρεντ Μοχάμπ δήλωσε στο Reuters ότι γνώρισε την Τιχόνοβα μέσω της κοινής τους δραστηριότητας στο προεδρείο της Ομοσπονδίας.

Όταν ρωτήθηκε πότε έμαθε ότι η Τίχονοβα είναι η κόρη του Πούτιν έδωσε την εξής απάντηση: « Ναι, την γνωρίζω, ναι φυσικά».

Το Κρεμλίνο και η Τιχόνοβα πάντως δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις.

Η αποκάλυψη του 2015

Ο Αντρέι Ακίμοφ, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ρωσικής τράπεζας Gazprombank, είχε δηλώσει στο Reuters το 2015 ότι η Τιχόνοβα ήταν κόρη του Πούτιν, αλλά αργότερα αρνήθηκε ότι είχε κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Το πρακτορείο Reuters,επιβεβαίωσε επίσης την ταυτότητα της Τιχόνοβα, μέσω δύο άλλων πηγών που θέλησαν να τηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ενώ όμως η ταυτότητα της Κατερίνα Τιχόνοβα είχε γίνει ευρέως γνωστή, η ίδια ποτέ δεν είχε επιβεβαιώσει ότι είναι κόρη του Πούτιν.

Το ίδιο έκανε και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο οποίος είπε ότι δεν σχολιάζει την ιδιωτική ζωή των συγγενών πρώτου βαθμού του προέδρου Πούτιν, χωρίς να διαψεύδει κάτι επί της ουσίας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν άλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και κάνει το πάν για να κρατήσει τις δύο του κόρες την Μαρία και την Κατερίνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μοχάμπ είναι ο πρώτος αξιωματούχος που επιβεβαιώνει δημοσίως, μετά τον Ακίμοφ , ότι η Κατερίνα Τιχόνοβα είναι κόρη του Πούτιν.

Ποια είναι η Τιχόνοβα

Η Τιχόνοβα , που χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της, ασχολείται με επιχορηγούμενα από το δημόσιο επιστημονικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και δραστηριοποιείται ως αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του Ροκ Εν ρολ, σε ζητήματα επέκτασης και μάρκετινγκ.

Είναι 31 ετών και σημαντική εκπρόσωπος του ακροβατικού ροκ εν ρολ, που είναι ένας εξειδικευμένος χορός, τον οποίο προσπαθεί να προωθήσει μέσω της θέσης που κατέχει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του Ροκ Εν ρολ και στη Ρωσική Ομοσπονδίας του ροκ εν ρόλ.

Η Κατερίνα Τιχόνοβα έχει παντρευτεί τον Κιρίλ Σαμάλοφ , που είναι γιός ενός από τους πιο στενούς φίλους του Πούτιν, ο οποίος έχει μια περιουσία τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων που έχει αποκτήσει μέσω συναλλαγών με την μεγαλύτερη πετροχημική εταιρεία της Ρωσίας.

Ο Μοχάμπ , όταν ρωτήθηκε την Κυριακή στην Μόσχα, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ροκ εν Ρολ, αν θεωρεί ότι είναι «ευλογία» για το ακροβατικό ροκ εν ρολ η προσωπική σχέση που έχει η Τιχόνοβα με τον ρώσο πρόεδρο, απάντησε πως «Ναι φυσικά».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι ο αθλητικός αυτός χορός αναπτύσσεται και είναι ευγνώμων προς την Ρωσία γι αυτό, ενώ αναφερόμενος στις προοπτικές του ακροβατικού ροκ έν ρολ είπε ότι «έχουμε ένα πρόγραμμα προώθησης που είναι για όλες τις χώρες και λειτουργεί σε πολλές χώρες» και «πως όλα αυτά ξεκινούν από την Ρωσία».

Περίπου 9.000 άτομα ασχολούνται με το ακροβατικό ροκ εν ρολ στην Ρωσία και γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν έως το 2020 άλλα 3.000 άτομα.

Σύμφωνα με το Reuters, τον περασμένο Δεκέμβριο η Μόσχα χρηματοδότησε την ανέγερση ενός συγκροτήματος αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας για το άθλημα αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ