Ποιος ηθοποιός λέει: «Ντράπηκα όταν μπήκα στη μαρκίζα πάνω από τον Βέγγο και την Βλαχοπούλου»


26-11-2017 13:05

Μία αποκάλυψη πολλά μα πολλά χρόνια μετά κάνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός για τους σπουδαίους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πιατά, ο οποίος εξομολογήθηκε στο Κ το πώς ένιωσε όταν έγινε πρώτο όνομα στη μαρκίζα, αλλά και βλέποντας τον εαυτό του σε φωτογραφίες στα τρόλεϊ.

Πόλεμο για τη μαρκίζα έχετε κάνει;

Με προκαλείτε! Πρώτη φορά σε μαρκίζα βρέθηκε το όνομά μου όταν με έδιωξαν από το Ελεύθερο Θέατρο. Γιατί με έδιωξαν; Η ψυχανάλυση θα το βρει. Ίσως γιατί είχα επιτυχία. Ήμουν αρκετά γνωστός ήδη και ο Ηλίας Μαροσούλης, που ήλεγχε τις μεγαλύτερες εμπορικές σκηνές τότε, ανέβασε το κασέ μου σε εξωφρενικό επίπεδο και με έβαλε πρώτο όνομα, πάνω από Βλαχοπούλου, Βέγγο κ.α. Ντράπηκα πολύ. Κι ακόμα περισσότερο όταν είδα τον εαυτό μου σε φωτογραφίες στα τρόλεϊ. Έβαλα τα κλάματα. Αλλά δεν είχα εναλλακτικές. Είτε θα δούλευα, είτε θα πήγαινα στο σπίτι μου.

Άνεργος έχετε μείνει ποτέ;

Γιατί με πονάτε; Έχω 45 χρόνια να κάνω διακοπές, έχω χάσει σχεδόν όλα τα ηλιοβασιλέματα της ζωής μου, αλλά έχω την ευλογία να εργάζομαι.

Ποιος ηθοποιός λέει: «Ντράπηκα όταν μπήκα στη μαρκίζα πάνω από τον Βέγγο και την Βλαχοπούλου»

Πηγή: www.gossip-tv.gr