Γιώργος Λιανός για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Είναι άδικο για τον Γρηγόρη…»


26-11-2017 10:11

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να του κάνεις χιούμορ με συγκεκριμένο τρόπο, αν δεν είναι κολλητός του ο άλλος…».

Για την κόντρα Λιάγκα – Αρναούτογλου μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο περιοδικό “tv kous kous” του Ελεύθερου τύπου και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Οι σχέσεις σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι γνωστό το πόσο καλές είναι. Στην ιστορία με τον Γιώργο Λιάγκα και τα πυρά που ανταλλάσουν, ποια είναι η γνώμη σου;

Δεν με βρίσκουν σύμφωνο τέτοια πράγματα, το θεώρησα λίγο άδικο για τον Γρηγόρη, αφού δεν είχε κάνει δήλωση για τον Γιώργο και το “Late Night”. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να του κάνεις χιούμορ με συγκεκριμένο τρόπο, αν δεν είναι κολλητός του ο άλλος και του κάνει πλάκα για τα επαγγελματικά του, δεν τα δέχεται όλα. Για τα προσωπικά δεν έχει κολλήματα και θέματα.

Πως σου φαίνεται στο Nomads;

Είναι μανούλα για τέτοια κονσεπτ, ξέρει να “κοιτά” την αγωνία του κοινού, να “εκμεταλλεύεται” τις δραματικές σκηνές, τα χειρίζεται όλα με ιδιαίτερη μαεστρία.

Πηγή: www.zappit.gr