"Αδειάζει" τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις κατηγορίες εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη


24-11-2017 19:48

Ενάντια στους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, που ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που εμπλέκουν τον Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, τάχθηκε ο πρόεδρος του κέντρου Αντώνης Μπαλωμενάκης. Στην επιστολή αναφέρει πως ούτε ο κ. Λάππας αλλά ούτε κάποιο άλλο μέλος της εξεταστικής για την υγεία έχει ακούσει το cd με τα επίμαχα ηχητικά ντοκουμέντα.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ απέστειλε την επιστολή στον στον βουλευτή της ΝΔ και μέλος της επιτροπής Νότη Μηταράκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής για όσα ειπώθηκαν την Πέμπτη (23.11.2017), διά στόματος του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Συγκεκριμένα ο κ. Λάππας είχε δηλώσει ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που εμπλέκουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος είχε δώσει εντολή στον Γραμματέα της επιτροπής να μη γίνει χρήση του υλικού που αποτελεί και αντικείμενο της δικογραφίας που έχει διαμορφωθεί. Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο η αναπαραγωγή των επίμαχων συνομιλιών είναι σύννομη. Πάντως, όσα είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ο κ. Λάππας είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα σε διαδικτυακούς τόπους και έχουν περιληφθεί στην καταγγελία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολλάκη.

Πηγή: www.newsit.gr