Κιλκίς: Μέσα στο νοσοκομείο άγρια σκυλιά – Δάγκωσαν γιατρό και νοσηλευτές μπροστά σε ασθενείς

36079.jpg

24-11-2017 10:12

Την κατάσταση στο νοσοκομείο του Κιλκίς αποκαλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ. Απίστευτες εικόνες στους διαδρόμους και την είσοδο με άγρια σκυλιά…

Στο γενικό νοσοκομείο στο Κιλκίς, οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις από την έλλειψη φύλαξης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ. «Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις φιλοζωικές οργανώσεις» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Στις φωτογραφίες θα δείτε ακόμα και μέσα στους διάδρομους του νοσοκομείου, να περιφέρονται σκυλιά. Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017 και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά  με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου. Πρόσφατα, σκυλιά έριξαν κάτω και δάγκωσαν στο πόδι  γιατρό.

«Η κατάσταση δεν ευαισθητοποιεί τη Διοικήτρια να πάρει μέτρα. Πότε θα πάρει μέτρα η κυρία Βλάχου; Όταν θρηνήσουμε θύματα; Από την παντελή έλλειψη φύλαξης συμβαίνουν κατά καιρούς  ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί ,καταστροφές ιατρικού εξοπλισμού, κατάληψη χώρων από περιθωριακά άτομα.

Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.  Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωση.

Σκυλιά στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Πηγή: seleo.gr


loading...