Το Christmas Bazaar του Γυμνασίου – Λυκείου «ΩΘΗΣΗ» δίνει… ώθηση στο πνεύμα των γιορτών και στηρίζει τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.


22-11-2017 15:25

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων “ΩΘΗΣΗ” στη Σταμάτα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα πρωτοπόρο χριστουγεννιάτικο Bazaar, που δίνει έμφαση στις τέχνες, τη δημιουργία και την κοινωνική προσφορά.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι αρκετά από τα προϊόντα που θα προσφερθούν, έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές! Γούρια για τη νέα χρονιά, γιορτινά χειροτεχνήματα και στολίδια, χειροποίητες σοκολάτες, αρωματικά κεριά, βιολογικά σαπούνια, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλά ακόμα μοναδικά αντικείμενα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής και στο Παιχνιδοχωριό, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, φρέσκια μπύρα και hot dog, καθώς και επιλεγμένα κρασιά που συνοδεύονται από ποικιλίες τυριών και αλλαντικών!

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των χορωδιών της “ΩΘΗΣΗΣ”, της Σχολής Μάνου και των Εκπαιδευτηρίων Καλάνδρου, και της μπάντας Jazz Trio Live.

Είσοδος ελεύθερη!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ

Μαρμαρά 7-9, Σταμάτα

Τηλ.: 210-81 44 137-8 | www.othisi.gr

Πηγή: www.newsit.gr