Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη κατά Ράδιο Αρβύλα: «Μια σάτιρα που θίγει οικογένεια και παιδί…»


22-11-2017 10:15

«Το παιδί πήγαινε σχολείο και τα άλλα παιδιά του λέγανε και μέχρι τώρα “εσύ που ζεις στα χρυσά”…».

Καλεσμένοι στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα ήταν το βράδυ της Τρίτης οι Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη, οι οποίοι μίλησαν για όλο αυτό το θέμα που είχε γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα.

«Αυτό που με πείραξε ήταν οι Ράδιο Αρβύλα, τους οποίους παρακολουθώ και είναι εξαιρετικοί. Το μόνο που με πείραξε ήταν αυτό με το παιδί και τη μητέρα μου. Αυτό το σχόλιο για τη μητέρα μου ήταν κάτι που με ενόχλησε. Πρέπει να μπήκαν και πολιτικοί παράγοντες στη μέση. Υπήρχε bullying στο παιδί», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Γέλιο μέχρι δακρύων! Το απίστευτο “τρολάρισμα” του Ράδιο Αρβύλα στον Γιώργο Πατούλη!

«Άγιο είχα και ευτυχώς που αυτή τη φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ, πρώτον. Δεύτερον, η αισθητική του σπιτιού είναι δικής μου επιλογής και θεωρώ ότι ο καθένας έχει τη δική του αισθητική. Είπαν για “κιτς”, αλλά αυτά εγώ δεν τα ακούω καν. Στην αρχή ξεκίνησε πολύ χιουμοριστικά.

Κόλαφος Πατούλη για Ράδιο Αρβύλα! Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη!

Θεωρώ ότι η σάτιρα είναι θεμιτή, όμως μία σάτιρα που θίγει οικογένεια και παιδί… Το παιδί πήγαινε σχολείο και τα άλλα παιδιά του λέγανε και μέχρι τώρα “εσύ που ζεις στα χρυσά”, το βίωσε πολύ αρνητικά. Εκεί παύουμε να γελάμε», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

«Γέλασα με τους Ράδιο Αρβύλα – Δε μου άρεσε που με έδειξαν ξενέρωτο»

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν στο Late Night…

Πηγή: www.zappit.gr