Παναγιώτης Βασιλάκος: «Οταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν σκεφτόμουν την τηλεοπτική καριέρα»


21-11-2017 20:43

Ένα πρόσωπο που το αγάπησε ο τηλεοπτικός φακός, αν και η παραμονή του στο Nomads διήρκεσε μόνο τρεις εβδομάδες

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε το αεροπλάνο και γύρισε μετά την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς δεν ήθελε να ανταγωνιστεί την Νατάσα Καλογρίδη.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου. Όταν είδα τη Νατάσα απέναντι μου, η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε ένα συναίσθημα που δεν με άφησε να την ανταγωνιστώ. Προτίμησα να αποχωρήσω. Δεν είχα σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Ήμουν δυνατός παίκτης και το ήξερα. Η πείνα και οι καιρικές συνθήκες δεν με άγγιξαν καθόλου», λέει στο Tv Έθνος.

Δεκαεννέα ημέρες στο παιχνίδι ήταν αρκετές. Η τηλεοπτική πρόταση δεν άργησε να έρθει από τον ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά να ανακοινώνει στον αέρα του «Πρωινού» πως κάθε Παρασκευή ο Παναγιώτης θα βρίσκεται στην εκπομπή για να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο Nomads.

«Οταν πήγα καλεσμένος, μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Δεν αγχώθηκα με τις κάμερες και αυτό νομίζω φάνηκε και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Nomads. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το αν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην εκπομπή και μετά το παιχνίδι. Σίγουρα θα είμαι μέχρι να τελειώσει. Οταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν σκεφτόμουν την τηλεοπτική καριέρα σε καμία περίπτωση. Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει» λέει στο περιοδικό

Πηγή: www.gossip-tv.gr