Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε το «My style rocks» αντί για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»


21-11-2017 15:25

Τι αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου;

Το καλοκαίρι ακολουθώντας τα όσα είχε πει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, γνωρίζαμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή θα ήταν η παρουσιάστρια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τα σχέδια όμως άλλαξαν, αποχωρήσεις, αφίξεις και ανακατατάξεις και έτσι η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε εν τέλει στην παρουσίαση του «My style rocks», με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Καλεσμένη «Στη φωλιά των Κου Κου», η Ευαγγελία Αραβανή εξήγησε τι συνέβη και άλλαξαν τα σχέδια…

«Γενικά όλο αυτό που βλέπετε ήταν λίγο τελευταία στιγμή. Όχι μόνο για εμένα. Δηλαδή εγώ μπορεί να το ήξερα και λίγο νωρίτερα από τους άλλους. Και η κριτική επιτροπή και τα κορίτσια που κλείστηκαν μπήκαμε λίγο απότομα σε αυτό.

Όλο αυτό που ξεκίνησε με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, έτσι ήταν να γίνει. Δεν είχε βγει δελτίο τύπου, απλά η κα. Μαραγκουδάκη ήταν καλεσμένη σε μια εκπομπή την καλοκαιρινή περίοδο στον ΣΚΑΙ και όταν την ρώτησαν για το νέο πρόγραμμα που έρχεται τη νέα σεζόν αναφέρθηκε και στο ταλέντο και στο όνομα της παρουσιάστριας είπε την Ευαγγελία Αραβανή. Χωρίς όμως να έχει κλειστεί κάτι. Στα λόγια είχαμε πει ότι να κάνεις αυτό. Όμως επειδή και αυτό είναι του Τούρκου παραγωγού, εκείνος αποφάσισε ότι θέλει να βάλει καλύτερα έναν άντρα σε αυτό το project και όχι γυναίκα. Και μετά θεωρήσαμε κιόλας ότι αυτό μου ταιριάζει. Νομίζω ότι αυτό που κάνω τώρα μου ταιριάζει και πιο πολύ και λόγω του ότι προέρχομαι από το χώρο της μοδας», ανέφερε η Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγή: www.zappit.gr