Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του Γιάννη Ρούμελη που χάθηκε στη Μάνδρα


21-11-2017 11:57

Στο Star μίλησε αποκλειστικά η θεία του αδικοχαμένου οδηγού νταλίκας, Γιάννη Ρούμελη, λέγοντας πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για το χαμό του παιδιού της.

«Μας έδωσαν για τον μπαμπά του ένα ρολόι το οποίο ήταν μες τη λάσπη και από εκεί καταλάβαμε το τι μπορεί να είχε περάσει. Το ρολόι δούλευε κανονικά, αλλά για τον Γιάννη είχε σταματήσει ο χρόνος» δήλωσε η Κατερίνα Ρούμελη.

Η θεία του Γιάννη Ρούμελη σήκωσε μόνη τον σταυρό της μαρτυρικής αναζήτησης. Με τον αδερφό της στην εντατική και τη νύφη της με άνοια έσφιξε τα δόντια και βγήκε μπροστά:

«Εγώ όταν το έμαθα έλεγα ότι ο Γιάννης ζει. Ότι ο Γιάννης είχε καταφέρει να πηδήξει. Ότι ο Γιάννης μπορεί να είχε ανέβει πάνω σε ένα βουνό και να είχε καλύψει το σώμα του. Ήταν μάγκας με όλη την έννοια του μάγκα».

«Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΝΤΥΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ»

Τραγικά τα παιχνίδια της μοίρας για την Κατερίνα Ρούμελη. Το 2001 έχασε τον γιο της, 21 ετών από κακοτεχνία δρόμου -όπως καταγγέλλει- στην Κόρινθο.16 χρόνια μετά θα κηδέψει τον 38χρονο ανιψιό της, επίσης Γιάννη Ρούμελη.

«Ο Γιάννης μου χάθηκε από μια λακούβα, και ο Γιάννης ο ανιψιός μου χάθηκε από την αμέλεια κάποιων ανθρώπων που τα μάτια τους στην αυθαιρεσία. 20 άτομα είναι μεγάλος αριθμός. Εμένα μου φαντάζει σαν πόλεμος».

Η οικογένεια του Γιάννη Ρούμελη θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας αποζημίωση.