Οπαδικό "ντου" σε Γραμμένο. Τα… άκουσε από φίλους του Ηρακλή


20-11-2017 17:33

Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν “ντου” στο Διεθνές Συνέδριο για την Πρόληψη της Χειραγώγησης Αγώνων στον Αθλητισμό -που πραγματοποιείται σήμερα στο ΑΠΘ- και “επιτέθηκαν” λεκτικά στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, για όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Γραμμένος, βρέθηκε στο ΑΠΘ, στο Διεθνές Συνέδριο για την Πρόληψη της Χειραγώγησης Αγώνων στον Αθλητισμό.

Γραμμένος: «Σοκαριστικά όσα βρήκαμε στην ΕΠΟ»

Ο κ. Γραμμένος όμως είχε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού εκεί τον περίμεναν -με υβριστικά συνθήματα- περίπου 20 οπαδοί του Ηρακλή.

“Ρίξατε τον Ηρακλή και μιλάτε για τα στημένα. Δεν ντρέπεστε;”, ήταν μια από τις ατάκες τους.

Τα… πυρά των οργισμένων οπαδών δέχτηκε και ο Χέρμπερτ Χιούμπελ, μέλος της νομικής επιτροπής της UEFA και πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA που συστάθηκε τον περασμένο Ιούλιο για την εποπτεία των λειτουργιών και διαδικασιών της ΕΠΟ, για τουλάχιστον 12 μήνες μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στην Ομοσπονδία. 

Πέρα από τη λεκτική “επίθεση” δεν είχαμε κάποιο άλλο περιστατικό. Μετά από λίγα λεπτά οι φίλοι του Ηρακλή αποχώρησαν από το χώρο.

Πηγή: www.newsit.gr