Ηράκλειο: Η στιγμή που οδηγός λεωφορείου τα παίρνει στο κρανίο – Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες

26468.jpg

24-10-2017 11:03

Ο οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ πρωταγωνιστεί στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η εικόνα που τον έκανε να βγει από τα ρούχα του…

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη στην λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, μπροστά στα μάτια οδηγών και περαστικών! Πρωταγωνιστής ο οδηγός ενός υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ που είδε και απόειδε με την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης και πήρε… δραστικά μέτρα!

Ο ίδιος αναγκάστηκε να σταματήσει με το λεωφορείο στη μέση του δρόμου και καθώς το μεγάλο όχημα δεν χωρούσε να περάσει από σημείο εξ αιτίας των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, να βγάλει ένα ξυλοκοπτικό από το χώρο αποθήκευσης και να κόψει τα δέντρα που εμπόδιζαν την διέλευση του οχήματος!

Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι άλλοι οδηγοί θεώρησαν σωστό να δημιουργήσουν κυκλοφοριακό κώλυμα διπλοπαρκάροντας τα αυτοκίνητά τους. Το περιστατικό απαθανάτισαν περαστικοί που είδαν τον οδηγό να ολοκληρώνει το κλάδεμα και να συνεχίζει το δρομολόγιο σα να μη συνέβη τίποτα!

Ηράκλειο: Οδηγός λεωφορείου κλαδεύει δέντρα

Πηγή: cretalive.gr