Παναθηναϊκός – ΑΕΛ: "Πόλεμος" μετά τα τραγικά διαιτητικά σφάλματα


16-10-2017 23:32

Τα διαιτητικά παράπονα της ΑΕΛ, μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκαν από τον προπονητή της ομάδας. Έξαλλος ο Ηλίας Φυντάνης στη συνέντευξη Τύπου – Στην.. αντεπίθεση το «τριφύλλι» με «αιχμηρά» σχόλια.

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ, μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό με 2-1, σε ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Superleague.

click4more

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ: Καταιγισμός ανακοινώσεων – «Ληστεία!»

Τα διαιτητικά παράπονα των «βυσσινή» εκφράστηκαν αρχικά με τις απανωτές ανακοινώσεις που εξέδωσαν, αλλά και από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη.

Ο τεχνικός την ΑΕΛ παρουσιάστηκε σε έξαλλη κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και έκανε λόγο για «κάλπικη» νίκη του Παναθηναϊκού

Οι δηλώσεις Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου

«Σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου ανώτερη ομάδα ήταν η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει πέναλτι και ακυρώνεται κανονικό γκολ. Εμείς είμαστε οι νικητές. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και έπρεπε να κερδίζαμε το παιχνίδι. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα.

Και αυτή η εμφάνιση και αυτή με τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες αλλά σήμερα νίκησαν κάλπικα. Να βρούνε οι υπεύθυνοι για τοποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάσταση».

Παναθηναϊκός: «Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου, άλλοι χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έμεινα με.. σταυρωμένα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση. Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν και αυτοί διαιτητικά παράπονα

Από το «τριφύλλι» ανέφεραν πως η νίκη τους απέναντι στην ΑΕΛ ήταν πεντακάθαρη, επισήμαναν πως το μόνο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι η στήριξη του κόσμου του, ενώ πέταξε και το αιχμηρό σχόλιο για άτομα που χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη.

«Αφού ακούσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι (!) στη φάση του Μολίνς και ότι τα κεφαλοκλειδώματα και τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι φυσιολογικά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ (!!!) περάσαμε στις θεωρίες συνωμοσίας και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό και την πεντακάθαρη νίκη του. Ένα σχόλιο μόνο οφείλουμε να κάνουμε: ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη στήριξη (όπως ειπώθηκε) κανενός άλλου πλην του κόσμου του. Άλλοι ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη» ήταν το σχόλιο από πλευράς Παναθηναϊκού.

Πηγή: www.newsit.gr