Το νέο ξέσπασμα της Κορινθίου στο Πρωινό «Όλη είμαι photoshop, δεν είμαι αυτή που βλέπετε»!


13-10-2017 12:34

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την Μαρία Κορινθίου με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε δείχνοντας τα γυμνά οπίσθιά της!

Η ηθοποιός είπε στο Πρωινό: «Όλη είμαι photoshop! Δεν είμαι αυτή που βλέπετε, όλα είναι ψεύτικα πάνω μου… Έγινα έξω φρενών, γιατί έχουμε μπερδέψει τη γνώμη μας με την κριτική, τη Δημοκρατία, τη λεγόμενη, εκεί πατάμε! Όταν έχει την ελευθερία λόγου, τη δύναμη την τηλεοπτική και το βήμα να πει πέντε πράγματα εκεί κρίνεται ένας άνθρωπος για το χαρακτήρα του… Με πείραξε, στενοχωρήθηκα από κάποια άτομα, που με γνωρίζουν 15 χρόνια, ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι.

Η Φαίη κάποια στιγμή πέταγε «μα η Μαρία κάνει το ένα και το άλλο», το σκάβανε, το διώχνανε για να βγει προς τα έξω μια άλλη εικόνα. Δεν δέχομαι ο άλλος να μιλάει με ασέβεια στο πρόσωπό μου, συγγνώμη, ίσα ίσα θα μιλήσω κι εγώ, και θα πω τη γνώμη και θα δείξω κι εγώ τον εκνευρισμό μου… Υπάρχει μια λεγόμενη θρασυδειλία, είμαστε σε ένα πάνελ, λέμε τη γνώμη μας απευθυνόμαστε στο κοινό και σε μένα, και δεν είμαι εκεί.. και μετά τα μαζεύουμε, τα αλλάζουμε κι όταν με βλέπουν με χαιρετάνε…»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr