ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τα «βρόντηξε» ο Μπακαλάρος εξ αιτίας του «Mr Lux» και τον «κράτησαν» οι ψύχραιμοι της παρέας!


12-10-2017 20:23

ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΛΑΒΑΣ

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνεδρίαση, χθες το βράδυ, των μελών της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», που αποτελεί τον τροφοδότη-λογαριασμό της εύρυθμης λειτουργίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, έχοντας διαπιστώσει ότι η πρόσφατη «ετσιθελική» παρέμβαση του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου και μέλους της «Συμμαχίας» Πλάτωνα Μαρλαφέκα κλόνισε τη συνοχή του φορέα, υπέβαλε παραίτηση! Ας σημειωθεί ότι χθες είχε ήδη προηγηθεί η παραίτηση του Νίκου Πιλαβά, η οποία είναι αμετάκλητη!

Θυμίζουμε, όπως αποκλειστικά είχε γραφτεί στο new post, ότι ο «Mr Lux», είχε πλασάρει στα μέλη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίασή της, κείμενο στήριξης της επιμελητηριακής παράταξής του και είχε «απαιτήσει» να το συνυπογράψουν όλα τα μέλη της «Συμμαχίας».

Ωστόσο, υπάρχουν στελέχη της, που μετέχουν σε άλλο συνδυασμό, γεγονός που δικαιολογημένα προκάλεσε την οργίλη αντίδρασή τους.

Χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, έχοντας απηυδήσει από τις τοποθετήσεις υποστηρικτών του Μαρλαφέκα, τα «βρόντηξε» και το οικοδόμημα της «Συμμαχίας» κλονίσθηκε συθέμελα.

Η κατάσταση την ύστατη ώρα διασώθηκε (προς τον παρόν;) από τους ψύχραιμους της βραδιάς που έπεισαν τον Κ. Μπακαλάρο να «παγώσει» την παραίτηση του . Ας σημειωθεί ότι έγιναν διαρροές με το σταγονόμετρο και από όσους ρωτήθηκαν ουδείς θέλησε να πει οτιδήποτε γιατί δεσμεύτηκαν να μην βγει το παραμικρό.

Στους κόλπους των φίλων της ομάδας οι εκρηκτικές εξελίξεις έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και μέμφονται τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την εξοργιστική «απαίτηση» να παγιδευτεί η «Συμμαχία» και να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα στο Επιμελητήριο.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της πολύκροτης- όπως εξελίσσονται- ιστορίας ψύχραιμες φωνές είχαν προειδοποιήσει ότι πρέπει η «Συμμαχία» και η ΠΑΕ να τηρήσουν αυστηρή ουδετερότητα για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Μία από αυτές ήταν και η φωνή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος, μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, έκανε το εξής σχόλιο:

«Κακώς επιλέγουν κάποιοι, από τις πράξεις της αριθμητικής, τη διαίρεση. Η ιστορική Παναχαϊκή χρειάζεται πρόσθεση και πολλαπλασιασμό δυνάμεων. Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση. Όποιος παίρνει διαφορετικό δρόμο, ας ξέρει ότι στην άκρη του υπάρχει γκρεμός»!

Επιμύθιο: Πέραν πάσης αμφιβολίας ο «Mr Lux» έχει ήδη τορπιλίσει την ενότητα της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» και η ΠΑΕ κρέμεται από σε μία κλωστή! Ήδη έχει παραιτηθεί ο Νίκος Πιλαβάς, ενώ την τελευταία στιγμή έκανε πίσω ο Κώστας Μπακαλάρος.

Από όποια άποψη κι αν δει κανείς την «απαίτηση» του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, το λιγότερο χαρακτηρίζεται άστοχη, διασπαστική, διχαστική και προδίδει την ανασφάλειά του, εν όψει των εκλογών του Επιμελητηρίου. Σε ότι δεν αφορά στην ιστορική Παναχαϊκή, η αψυχολόγητη πρωτοβουλία του έχει θέσει σε δοκιμασία το μέλλον της και στα μάτια των φιλάθλων της έχει καταστεί υπόλογος….