Εθνική Ελλάδος – Σκίμπε: «Πολύ ενδιαφέρον να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη»


11-10-2017 20:26

Καλοβλέπει ο Μίκαελ Σκίμπε το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η Εθνική ομάδα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο «Metropolis» ρωτήθηκε για την ενδεχόμενο ν" αφήσει η Ελλάδα το «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Επεσήμανε ότι η Εθνική είναι όλων των Ελλήνων και είναι ευκαιρία να τη δουν και σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Οσα είπε ο Σκίμπε

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ και την πρόκριση στα μπαράζ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρισκόμαστε πλέον στον δρόμο για τη Ρωσία αν και έχουμε μια δύσκολη διαδικασία μπροστά μας».

Για το πώς κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της Εθνικής: «Δεν κάναμε καλά προκριματικά για το προηγούμενο Euro, όμως η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες. Καταφέραμε να κάνουμε την ομάδα πιο ανταγωνιστική και φτιάξαμε μια αληθινή Εθνική Ελλάδας».

Για την επιτυχία του να κάνει την Εθνική οικογένεια: «Ήταν πολύ εύκολο. Τα παιδιά έχουν ικανότητες και είδαν ότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Παράλληλα, υπήρχαν και μεγάλα κίνητρα, με μεγαλύτερο όλων να παίζεις για την Ελλάδα. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τη Ρωσία».

Για τον ποιον προτιμά ως αντίπαλο στα μπαράζ: «Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω ποια ομάδα είναι εύκολη ή δύσκολη. Όλες είναι ικανές ομάδες, γι’ αυτό προέχει να είμαστε εμείς ανταγωνιστικοί με όποιον κι αν κληρωθούμε. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όποια κι αν είναι θα την αντιμετωπίσουμε».

Για τον ΠΑΟΚ και τη φετινή Super League: «Είναι πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θεωρώ ότι φέτος έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για τον τίτλο».

Για την προοπτική η Εθνική να αφήσει το «Καραϊσκάκη» και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη: «Είναι ενδιαφέρον να παίξουμε σε μια διαφορετική πόλη. Η Εθνική είναι ομάδα όλων των Ελλήνων και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, όπως είναι η Θεσσαλονίκη».

Για τους λόγους που δεν καλείται ο Πέλκας: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στη θέση του. Τον παρακολουθώ, πάντως. Είναι νέος και τον ξέρω πολύ καλά».

Πηγή: www.newsit.gr