Χρυσή Αυγή: Καταγγέλλει κι ανεξαρτητοποιείται ο Νίκος Μίχος


26-09-2017 12:20

– Με καταγγελίες η “φυγή” του Νίκου Μίχου από τη Χρυσή Αυγή

– Ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται και άφησε σαφέστατες αιχμές για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

– Η ηγεσία έπαψε να αφουγκράζεται αυτούς που “μάτωσαν” για να φτάσει η Χ.Α. εκεί που έφτασε

– Τον τελευταίο καιρό γίνεται πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών

– Ο Νίκος Μίχος είναι κατηγορούμενος στη δίκη για την οργάνωση και έχει “πρωταγωνιστήσει” σε πολλά επεισόδια στη Βουλή και όχι μόνο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανεξαρτητοποίηση Μίχου από τη Χρυσή Αυγή. Και περισσότερο γιατί στη δήλωσή του αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. Ο Νίκος Μίχος κατηγορεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι έπαψε να «ακούει» αυτούς που μάτωσαν για τη Χρυσή Αυγή.

Μια ακόμη φυγή από τη Χρυσή Αυγή. Ακόμη ένας βουλευτής (μετά τους Κουκούτση και Μπούκουρα) που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το «καράβι». Αλλά ο Νίκος Μίχος κάθε άλλος παρά μετανιωμένος εμφανίζεται. Δεν είναι αυτός ο λόγος της φυγής. Είναι η διαφωνία του με την ηγεσία.

Η ανεξαρτητοποίηση

Η είδηση πως ο Νίκος Μίχος αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή άρχισε να κάνει την εμφάνισή της το πρωί της Τρίτης (26.09.2017).

Πρόκειται για έναν από τους βουλευτές του κόμματος που είναι κατηγορούμενοι στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση. Ένα από τα πιο γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν «πρωταγωνιστήσει» πολλές φορές σε επεισόδια μέσα στη Βουλή (χαρακτηριστικό αυτό με τον Πύρρο Δήμα) αλλά και εκτός…

Οι αιχμές

Στη δήλωσή του, ο Νίκος Μίχος δεν κρύβει ότι ο λόγος που αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλος από τη διαφωνία του με την ηγεσία. Όχι μόνο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά κυρίως με εκείνους που τον περιτριγυρίζουν.

Η δήλωση

Πηγή: www.newsit.gr