ΟΠΑΠ και Παναιτωλικός συνεχίζουν μαζί


25-09-2017 19:31

Την χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 παρουσίασαν ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο γήπεδο της ομάδας του Αγρινίου.

Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Παναιτωλικός, θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση της χορηγικής μας συνεργασίας με την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία ξεκίνησε το 2008 και είναι μία ακόμη απόδειξη ότι ο ΟΠΑΠ στηρίζει διαχρονικά τον ελληνικό αθλητισμού.

ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εταιρείας, θα συνεχίσει να προβάλλεται στη φανέλα της ομάδας.

Από τη μεριά μας, θα θέλαμε να ευχηθούμε στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

«Μια συνεργασία η οποία στηρίζεται σε γερές βάσεις»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμος Μπελεβώνης, σε αναγνώριση της πολυετούς και σημαντικής προσφοράς, απέμεινε στον ΟΠΑΠ τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της ομάδας, τον μυθικό ήρωα Τίτορμο, και μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Παναιτωλικός

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπελεβώνης υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο του Οργανισμού: «Με τον ΟΠΑΠ συνεχίζουμε μια συνεργασία η οποία στηρίζεται σε γερές βάσεις, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Έχουμε τις ίδιες αρχές, αγωνιζόμαστε για τις ίδιες αξίες. Ο σκοπός μας και οι προσπάθειές μας είναι να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο και δικαιότερο».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κυριακίδης, αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες του Οργανισμού, όπως η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία που μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να είναι δίπλα μας, να ζουν και να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου και του παιχνιδιού» ανέφερε.

Πηγή: www.newsit.gr