Γεννηματά: Η κοινωνία αγκαλιάζει το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά


19-09-2017 15:35

Την κοινωνική δυναμική που καταγράφει το εγχείρημα ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε δήλωσή της, μία ημέρα πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Αλιβιζάτου, αναδεικνύοντας την ευθύνη όλων για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε την ευθύνη όσων συμμετέχουν στο εγχείρημα για την Κεντροαριστερά να ανταποκριθούν στην απαίτηση των πολιτών.

Γεννηματά: «Όλοι είμαστε συναγωνιστές…»

«Καθημερινά επιβεβαιώνεται, όπως αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ότι η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά.

Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε τη δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις» τονίζει.

Ενισχύοντας την ανάγκη για ενότητα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Όλοι είμαστε συναγωνιστές, στην κοινή πορεία, στον κοινό στόχο για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ