Οριστικό. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα


12-09-2017 12:33

Επιστρέφει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός διεθνής φορ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και οι σχέσεις του με την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε παραμένουν σε οριακό σημείο. Ο διεθνής επιθετικός δεν δηλώθηκε για το Champions League, αντίθετα με το πρωτάθλημα της Premier League.

Η κίνηση αυτή εξηγείται από το γεγονός ότι ο Ισπανοβραζιλιάνος θα εγκαταλείψει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει απεμπλακεί από την τιμωρία της FIFA και θα μπορεί να τον υπογράψει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» η επιστροφή του στην Ατλέτικο τον Γενάρη αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» είναι στο τελικό στάδιο της συμφωνίας με την Τσέλσι, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 60 εκατ. ευρώ. Ο Κόστα θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Ατλέτικο τον Ιανουάριο και μέχρι τότε το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του δανεισμού του σε κάποια ομάδα από χώρα που το παράθυρο των μεταγραφών παραμένει ακόμα ανοικτό.

Πηγή: www.newsit.gr