Υποτροφίες Cosmote 2017: Στο πλευρό των νέων φοιτητών


11-09-2017 16:19

Νέοι με όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους. Με θέληση να διαπρέψουν στα ακαδημαϊκά έδρανα και να κατακτήσουν τον κόσμο με την προσωπική τους πορεία. Η COSMOTE στέκεται δίπλα τους στο νέο εκπαιδευτικό ταξίδι, προσφέροντας 41 υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Έτοιμοι να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, οι νέοι δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής σε όλους μας. Επενδύοντας στο μέλλον τους, η COSMOTE στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους να προοδεύσουν με υποτροφίες ύψους 620.000 ευρώ για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι υποτροφίες για το 2017 – 2018 από την COSMOTE:

40 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και

1 υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

Ως συμπληρωματικά εφόδια προσφέρει στους υπότροφους και δωρεάν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα χρόνια των σπουδών τους.

υποτροφίες

Υποτροφίες: Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr έως και τις 2 Οκτωβρίου 2017. Στο site περιγράφονται αναλυτικά οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της COSMOTE.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στα 16 χρόνια ιστορίας του Προγράμματος Υποτροφιών COSMOTE, που εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ, έχουν απονεμηθεί 581 υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των 4,4 εκατομμυρίων ευρώ.

«Εδώ και δεκαέξι χρόνια είμαστε δίπλα στους νέους, που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν, επενδύοντας στο μέλλον τους. Κάθε χρόνο, η πορεία των Υποτρόφων μας, όχι μόνο σε ακαδημαϊκό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, μας συγκινεί και μας δικαιώνει. Τα παιδιά αυτά επιλέγουν να μην μείνουν στο πρόβλημα, αλλά να εστιάσουν στη λύση. Να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, παραδίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.

υποτροφίες

Πηγή: www.newsit.gr