Πωλείται ο Alpha;


07-09-2017 21:18

Ποια είναι η αλήθεια για το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά;

Τελειωμό δεν έχουν οι φήμες που θέλουν τον Alpha να αλλάζει χέρια. Τον τελευταίο χρόνο το κανάλι έχει «πουληθεί» περισσότερες από δέκα φορές. Ειδικά το τελευταίο διάστημα τον Alpha έχουν «αγοράσει» Τσέχοι, Κινέζοι και Κύπριοι. Τι συμβαίνει τελικά;

Η αλήθεια είναι ότι την περίοδο της αβεβαιότητας, πριν από ένα χρόνο, όταν ο Alpha δεν είχε εξασφαλίσει τη μία από τις τέσσερις άδειες στη δημοπρασία, υπήρξαν επαφές του Δημήτρη Κοντομηνά με πιθανή είσοδο στρατηγικού επενδυτή. Την τρέχουσα περίοδο, όμως, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του προέδρου του καναλιού.

Σύμφωνα με πηγές του zappIT από τα πολύ υψηλά κλιμάκια του σταθμού, ο πρόεδρος του Alpha όχι μόνο δεν σκοπεύει να πουλήσει το κανάλι, αλλά επενδύει πολλά στο φετινό του πρόγραμμα. Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του καναλιού και οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «γελούν και οι διάδρομοι στο κανάλι με όσους επιμένουν σε αυτήν την παραφιλολογία περί πώλησης του σταθμού τους τελευταίους μήνες».

Ο Alpha είναι ένα από τα κανάλια που μέτρησαν αρκετές επιτυχίες και υψηλές τηλεθεάσεις τα τελευταία χρόνια, μια «πολύφερνη νύφη» με αρκετούς υποψήφιους γαμπρούς. Η «νύφη» όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει καμία διάθεση για νέο γάμο…

Πηγή: www.zappit.gr