ΛΑΕ ΟΓΑ: Αύριο λήγει η προθεσμία παραλαβής δελτίων


07-09-2017 13:18

Μέχρι αύριο οι κληρωθέντες των προγραμμάτων ΛΑΕ ΟΓΑ πρέπει να παραλάβουν τα δελτία τους. Τα αδιάθετα δελτία και όλες οι πληροφορίες.

Οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού, του Εκδρομικού προγράμματος και Δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ ΟΓΑ έτους 2017, πρέπει να προσέλθουν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους μέχρι και την Παρασκευή 8/9/2017. 

Προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους πρέπει να προβούν σε κράτηση δωματίου και να παραλάβουν την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.

Μέχρι και τις 8/9/2017 πρέπει να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ με τίτλο «καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν οι ίδιοι εφόσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης.

Η παραλαβή των δελτίων μπορεί να γίνει αυθημερόν με αναμονή 30 περίπου λεπτών. Στα δελτία θα εμφανίζονται τα στοιχεία του καταλύματος στο οποίο έχει γίνει η κράτηση.

Από τις 15/9/2017, τα αδιάθετα δελτία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ ΟΓΑ έτους 2017.

Οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ ΟΓΑ επιχειρήσεων για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.oga.gr (ηλεκτρονικές υπηρεσίες-κλάδος αγροτικής εστίας).

Πηγή: www.newsit.gr