Μύκονος: Η συνοδός του Κώστα Σόμμερ "ψάρωσε" την Ψαρρού – Η εκρηκτική Ναυσικά


06-09-2017 11:50

Η 24χρονη καλλονή αιχμαλώτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Ο Κώστας Σόμμερ πάντα δίπλα της…

Αν και Σεπτέμβριος, οι εγχώριοι celebrities συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο κάνοντας τις βουτιές τους στις κοσμικές πλαζ και τις βόλτες τους στα λιθόστρωτα στενάκια. Ο Κώστας Σόμμερ, λίγο πριν την έναρξη του ελληνικού Survivor στο κανάλι Εpsilon, του Survival Secret, όπου θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή, ξεκουράζεται στο νησί των Ανέμων στην αγκαλιά της συντρόφου του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Ο 42χρονος ηθοποιός και η 24χρονη καλλονή ζουν τον έρωτά τους χωρίς να πολυνοιάζονται για το αν… καραδοκούν γύρω τους αδιάκριτα βλέμματα. Αλλωστε δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, αφού δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Η κάμερα τους εντόπισε στο Nammos όπου πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους. Η όμορφη Ναυσικά με το μπικίνι και τις άψογες αναλογίες της ψάρωσε την Ψαρρού αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της…

O… ιδιαίτερος απολογισμός του καλοκαιριού

Καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για διασκέδαση, αναστάτωσαν και φέτος τις κοσμικές παραλίες του νησιού των Ανέμων και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη! Οι πιο καυτές αιθέριες υπάρξεις με μαγιώ, που άφησαν λίγα στην φαντασία, ήταν εκεί.

Κάτω από τον ήλιο της Μυκόνου που ξεροψήνει τα θεϊκά, κολασμένα σώματα των γυναικών που προκαλούν και μόνο με την ύπαρξη τους και το αέρινο περπάτημά τους…

Πηγή: mykonoslive.tv