Πετρούπολη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ειρήνης


05-09-2017 20:42

Πρόκειται για μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Ένας πατέρας χτύπησε με μανία, μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει ζωντανή την κόρη του στο σπίτι τους στην Πετρούπολη.

Η αδικοχαμένη μετά από πέντε μέρες νοσηλείας και σκληρής μάχη με τον θάνατο δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε την Κυριακή (03.09.2017). Η νεαρή από την Πετρούπολη πέθανε νωρίς, στα 18 της χρόνια από τα χέρια του πατέρα της, βυθίζοντας σε πένθος την μητέρα, τον αδελφό και τους φίλους της.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του συντρόφου της… Ο νεαρός δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ειρήνη του δεν είναι πια εδώ… Αρνείται να της πει αντίο αλλά πρέπει. Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα. «Καλό ταξίδι άγγελε μου. Έφυγες και άφησες τον άντρα σου πίσω που σε αγαπάει πολύ… Θα σε περιμένω… Γυναίκα μου όμορφη, ψυχή μου. Οικογένεια μου, πέθανες εσύ και πέθανα εγώ ο μισός μαζί σου. Σ΄αγαπάω και θα σ΄αγαπάω για πάντα. Καλό ταξίδι άγγελε μου. Σε πήρε εκεί ψηλά να σε προσέχει ο θεός δίπλα του. Μου λείπεις πάρα πολύ. Μου λείπεις ηλιαχτίδα μου» έγραψε.

Πηγή: www.newsit.gr