Ο Χίτλερ ερχόταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας! Νέο βιβλίο με αποκαλύψεις


04-09-2017 21:45

Ένας “serial killer σε σεξουαλική σύγχυση” ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με νέο βιβλίο, που κυκλοφόρησε φέτος στη Γερμανία.

Σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, που ονομάζεται «Hitler 1 and Hitler 2. The sexual no-man’s-land» του ψυχολόγου και συγγραφέα, Έλις Πίλγκριμ, οι δολοφονίες στο όνομα του ναζισμού ήταν απόρροια της αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς του Χίτλερ.

Μία από τις πηγές του για το βιβλίο που κυκλοφόρησε σε τέσερις συνέχειες, είναι η ηθοποιός της εποχής του Ναζισμού, Μαριάνε Χόπε.

Όπως εξιστόρησε, μία νύχτα στην Καγκελαρία, παρακολουθούσε με τον Χίτλερ μία ταινία που λεγόταν «Ο επαναστάτης» για τη ζωή ενός Αυστριακού που εξεγέρθηκε κατά του Ναπολέοντα.

Σε μία σκηνή ο Αυστριακός πετά ογκόλιθους από την κορυφή ενός βουνού εναντίον των γαλλικών στρατευμάτων.

Η Χόπερ είπε: «Εκεί πιστεύω, ο Χίτλερ ένιωσε ένα είδος δέους, και την ώρα που κυλούσαν οι βράχοι πάνω στους Γάλλους έπεσε στα γόνατα και βογγούσε. Δεν ξέρω αν ήταν τρελός, αλλά είχε κάτι σαν οργασμό. Ήθελα να φύγω στη μέση της προβολής. Ο άνθρωπος ήταν τρομακτικός».

Ο Πίλγκριμ ανέφερε ότι υποπτευόταν πως υπήρχε μία διασύνδεση μεταξύ της σεξουαλικότητας και της βίας στον Χίτλερ, που τού έδινε αυτήν την τεράστια επιθυμία να εξαναγκάζει τους ανθρώπους να δολοφονούν.

Παρόλα αυτά, από τότε που η «ηδονή για τις δολοφονίες» θεωρείται χαρακτηριστικό των serial killer εγείρεται εένα ερώτημα: Ήταν ο Χίτλερ ένας κατά συρροήν δολοφόνος που σκότωνε για να ικανοποιείται σεξουαλικά;

Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων που στοίχισε τη ζωή 6 εκατομμυρίων ανθρώπων, τον κατέστησε ως τον μεγαλύτερο serial killer και μάλλον αυτό δείχνει, επισημαίνει ο συγγραφέας.

«Το ειδικό χαρακτηριστικό των κατά συρροή δολοφονιών είναι η αργή και με εξαιρετικά βασανιστικό τρόπο αφαίρεση ζωής. Αυτό είναι που έκανε ο Χίτλερ με τη συνδρομή των βοηθών του. Η σεξουαλικότητα του Χίτλερ πιστεύω, οδήγησε τον δικτάτορα στον μεγαλύτερο αφανισμό ανθρώπινης ζωής που έχει καταγραφεί ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail