Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να κοροϊδευόμαστε»


03-09-2017 0:45

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του μίλησε για τη ραδιοφωνική του εκπομπή και τη συνεργασία του.

Τι είναι αυτό που πιστεύεις πως κάνει τον κόσμο να σας ακούει στο ραδιόφωνο για οκτώ χρόνια;

Αποκλειστικά το ότι έχουμε γίνει, μία παρέα, με τον κόσμο. Η προέκταση της σχέσης μου με τον Σταμάτη είναι ο κόσμος. Αυτό που χαρακτηρίζει την εκπομπή μας και τη σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν υπάρχει το «εγώ». Δεν υπάρχει παρουσιαστής. Λέμε ότι το «The Mappes Show» είναι τα μικρόφωνα. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα είμαστε εμείς, αλλά αύριο μπορεί να έρθει κάποιος άλλος από την παρέα μας. Έχουμε δημιουργήσει μία κοινότητα η οποία έχει ως πυρήνα εμένα και τον Σταμάτη και της οποίας τα μέλη ανταλλάσσουν εμπειρίες, και έτσι χαμογελούν και κάνουν τους άλλους να ανησυχούν.

Όταν ξεκίνησες ήσουν μόνος σου.  Πώς αποφασίσατε φέτος να είναι και ο Σταμάτης μαζί;

Ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Μας είχαν ζητήσει πολλές φορές να κάνουμε στην τηλεόραση ό,τι και στο ραδιόφωνο. Αυτό, βέβαια, που κάνουμε στο ραδιόφωνο είναι πολύ ελεύθερο για να υπακούσει ,στους κανόνες της τηλεόρασης, όπου υπάρχουν μεγαλύτερα στεγανά.

Μέχρι στιγμής έχει ανταπόκριση από το τηλεοπτικά κοινό…              

Μέχρι στιγμής, ναι. Κρατώ όμως, χαμηλούς τόνους, γιατί δεν θέλω να κοροϊδευόμαστε. Είναι επαναλήψεις τα επεισόδια. Ωστόσο, -τα έχουμε διανθίσει, ενώ δημιουργήσαμε και κάποια πράγματα, γιατί πραγματικά το αγαπάμε αυτό- το πρότζεκτ, αλλά και επειδή είναι πρωτότυπο, καθώς δεν στηρίζεται στο τι θα πει ο καλεσμένος όσο στη διάθεση του να «τσαλακωθεί» και να φανεί πόσο «καμένοι» είμαστε αυτός και εγώ. Και ο Σταμάτης έφερε τον κόσμο σ” αυτό. Ως τώρα, λοιπόν είμαστε ευχαριστημένοι που πάει καλά και ελπίζουμε να έχουμε και νέα επεισόδια.

Πηγή:mytv